Hotel- en bowling Den Helder

Dat je bij Hotel Den Helder gelegen aan de Marsdiepstraat kunt overnachten en lekker kunt eten is over het algemeen wel bekend. In dit hotel kun je ook terecht voor een gezellig potje bowlen met familie of vrienden. Dit is ook mogelijk wanneer je niet in het hotel verblijft. Er zijn in totaal 12 bowlingbanen aanwezig, maar het is wel raadzaam om van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Puntentelling

Wie de meeste kegels in 10 rondes omgooit met een bowlingbal is de winnaar van dit leuke familiespel. Het spel en puntentelling worden volledig automatisch bijgehouden. Naast de monitor op de tafel is dit ook te volgen via monitoren die boven de banen hangen. De puntentelling is zo voor iedereen goed en duidelijk te volgen. Je ziet snel wie de volgende speler is, want je geeft vooraf zelf de namen van de spelers in.

Disco-bowlen

Disco-bowlen met muziek en black-lights geeft een extra leuke sfeer wanneer je hier gezellig aan het bowlen bent. Met een simpele druk op een knop krijgt de bediening een melding en kun jij eenvoudig een hapje of drankje bestellen. Zo hoef je het spel niet te verlaten.

Hotel Den Helder beschikt over een eigen grote parkeerterrein. Hier kun je gratis je auto parkeren. Zo ben je heel snel op je locatie en hoef je niet ver te lopen.

Overdekte midgetgolf

Wanneer je na het bowlen nog niet bent uitgespeeld kun je altijd nog een 18 holes glow in the dark spelen bij Woody’s Golf in Hotel Den Helder. Elke hole heeft zijn eigen thema en zijn terug te vinden op de muurschilderingen.

360° foto tour

Bovenstaande 360° foto’s geven je een goede impressie en inkijk voor een gezellige middag of avond bij bowling center Den Helder. Je kunt eenvoudig switchen tussen verschillende foto’s en daarna rond kijken in de bowlingzaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *