Innovatieve marketing

Je bedrijf, onderneming of een bijzondere locatie meer zichtbaarheid geven in de regio? Kies voor innovatieve marketing en ga voor een virtuele tour in 360° van je onderneming. Geef potentiële nieuwe klanten of bezoekers online een virtuele inkijk binnen jouw bedrijf of organisatie met een 360° tour. Het is voor bezoekers nu mogelijk vooraf hun accommodatie of locatie online te bekijken op een interactieve manier. Denk hierbij o.a. restaurants, hotels, natuurgebieden, vakantieparken, markten, scholen of instellingen. Het is allemaal mogelijk bij regio360.nl

Nederland kent veel mooie natuurgebieden die dankzij regio360.nl nu goed in beeld gebracht kunnen worden en voor iedereen toegankelijk is. Geniet online van al deze mooie locaties en ontdek plekken die u nooit eerder hebt gezien.

Wij geven bezoekers de mogelijkheid om een locatie 360° in beeld te bekijken. Dit geeft een virtueel beeld wat veel meer indruk maakt dan een eenvoudige standaard foto. Laat gasten vooraf een bezoek brengen aan jouw bedrijf in een 360° foto tour.

Team Regio360.nl